Total Pageviews

Tuesday, 11 November 2014

Shirot.

Huwaaaa, sedihnya iols sesejak shirot dah habis praktikal ni. Maka tinggal lah iols, the only budak praktikal yg ada kt company tu. Atau kata lain nya, budak praktikal tunggal lah. Hewhew. Seriously, rasa mcm foreveralone sgt kt sne. Kalau dulu si shirot ada boleh jugak ajak duk menyembang gegosip. Kalau ngantok, or bosan takde keje je, merayau jap kt tmpt dia, which is jarak dia dgn tmpt iols hanya dipisahkn oleh satu tembok je. Haha. Td kat ofis, bila semua org department takde, rasa cm taktahu nak sembang ngn sape. Teringat2 pulak selalu dok pegi kt tmpt shirot, kacau dia tgh buat koje and bla bla bla. Pasni takde dah org nk tolong make over iols kt ofis tu, takde dah org nak ajak p jalan2 tawaf satu seremban tu waktu lunch hour, buat koje gila pegi tgok movie, pegi karoks. Me iz sho saddddd. Nsb baik ada kak yus, boleh jugak ajak bergelak ketawa. Kalau nk pegi jenguk kak lenny, nmpk kaklenny bz women sgt. Hihi. Tak berani nak kacau. Tp think as positif side, maybe i should be more serious in works from now.

3 comments:

  1. Hahaha nadottt ;D wahh.. dirindui ni.. muahh muahh :*

    ReplyDelete
  2. jgn risau..akak masih ada teman blogger..kalo nak layan movie atau drama ke..jemput ke site kita. chaiyokk kak :)

    .:: Free HQ Movies and Drama by Budak Gemok [dot] com. Watch Online ::.

    ReplyDelete
  3. follow blog twitter dan like fb cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete