Total Pageviews

Thursday, 30 June 2016

Majlis Berbuka Puasa

Ready to story Bismillah..

Salam Jumaat cuols,
Harini nak berkongsi kisah pd malam semalam. Majlis Berbuka Puasa anjuran company outsourcing dgn company yg iols kerja sekarang. Actually event tu berlansung minggu lepas, tapi atas perkara tak dapat dielakkan jadi tunda pada malam semalam. Lokasi majlis tu adalah dekat Klana Resort. Masa mula2 dengar tu rasa agak hambar lah sebab dah selalu sgt event kat sana. Tapi dah org belanja cukup baik, banyak betul cekadak... hehehehe
So iols datang dgn kakak sedara, and oso my praktikal friend. Nak kata lambat tak lambat, awal lagi lah tak. Tapi for sure, memang dah ramai juga masa tu. Dalam tengah ternganga2 mencari tempat sekali ternampak lah si dia. Terkejut beruk rasa sebab baju yg dia pakai sama sebijik pula mcm iols malam tadi (okay memang plan, tapi tak sangka lah serupa betul). Shhhh ! so, mcm biasa lah bila jumpa agak awkward and tak terasa nak tegur pun sebab segan gila. So pretend tak nampak jelah. Haha !
Okay my main point here is about the food. Agak kaciwa and spoil lah malam tadi. Sebab time nak buka tu perut dah mula buat hal masuk angin. Tengok semua benda tak berselera. Bila makan lagi lah rasa nak muntah. So Iols just main rasa2 je, selebihnya pass kat bell suruh habiskan. Hahaha habislah tak jadi diet budak tu. Memang many variety dekat sana, cuma nya tempat dia agak sempit. I prefer dia buat dekat hall sebab mungkin lebih selesa. Tp okay lah, everything went well and food and dessert sume bg iols no komen (sebab iols sakit perut). Huwaaa. Lepak punya lepak hampir nak pukul 10 kot baru reti balik. Haha. Bak kata mak iols tu 'orang dah gulung tikar baru kau nk balik'. Cuz sementara tu iols tunggu kakak sedara iols. Dan sambil2 sempat lah menjeling menjeling ku bertentang dgn si dia. Auwww. So masa nak balik tu, suddenly diorang tgh ambil2 gambar ajak join sekali. Fuhhh nasib baik lepas tu iols cuma jadi camerawoman je, tp rasa rugi lak tak bergambar sbb baju sedondon. Hehe. Kemain gatal. Tapi segan sebab masa bergambar tu dia yg jadi cameraman pulak. Okay lah sebelum iols bye, iols belanja lah ckit gambar semalam. Jangan kata hakak tak payung !

Iols duduk sebelah boss pula.. hehe
Sama tinggi semua, tp dua hujung tu awet muda.. hehe
Ehem2...
Selfie sebelum balik..
Suasana raya betul. Haha. Part of sains and hatimuda..

Tuesday, 14 June 2016

Dilemma 2016.

Umur dah semakin meningkat. Tp kalau relation masih terumbang ambing, wajarkah? Nak dilepas syg sebab dah lama. Tak dilepas makan hati. Arah tuju tu masih blm nampak kalau masih bersama. Apa ptut dibuat?

Saturday, 4 June 2016